Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

«Врятуй життя захисника!»

«Врятуй життя захисника!»

Твоя кров може врятувати ТРЬОХ: колектив ПрАТ Кіровоградобленерго закликає долучитися до донорської акції «Врятуй життя захисника!».

Життя людини - найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто долучається до товариства донорів. Вчора дванадцять співробітників Технічної дирекції ПрАТ Кіровоградобленерго вкотре відвідали КНП "Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради"задля здачі крові для військовослужбовців ЗСУ.

"Потреби в заготівлі крові і її компонентів з минулого року збільшилася вдвічі. Одна донація - це 450 мл крові, яка може врятувати життя трьом людям. Це безпечно для організму, і повне відновлення об'єму крові відбувається протягом двох місяців" — керівниця Кіровоградської обласної станції переливання крові Тамара Русначенко.

Наразі станція забезпечує донорською кров'ю і її компонентами медичні заклади Кіровоградщини, а також разом з іншими відповідними закладами - прифронтові райони України.

Зараз кров потрібна щодня, і громадяни України, старші від 18 років, вагою понад 50 кг без хронічних та онкологічних захворювань, можуть стати донорами.

Долучайтеся! Подумайте про те, що часточка Вас може врятувати життя ТРЬОХ наших захисників!

Як долучитися до донорської допомоги?
Кіровоградська станція переливання крові знаходиться у Кропивницькому по вулиці Преображенська, 80. Контактний телефон: (0522)225-698.

Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради" заготовляє цільну кров, плазму і тромбоцитну масу. Приймає донорів з будь-яким місцем реєстрації. Для кроводачі донорам потрібно мати з собою паспорт. Для здачі тромбоцитної маси центр крові приймає чоловіків. У критичних ситуаціях - жінок.