Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Важлива Інформація!

Важлива Інформація!

У зв'язку з пошкодженнями об'єктів енергетичної інфраструктури України, для забезпечення належних рівнів напруг в електромережах Дніпровського регіону (Кіровоградська, Запорізька, Дніпропетровська області), 17 жовтня 2022 року о 07 годині 15 хвилин, диспетчером Регіонального диспетчерського центру Дніпровського регіону введені в дію Графіки аварійних відключень (ГАВ) споживачів електричної енергії по ПрАТ "Кіровоградобленерго" на 2022-2023 роки.

Тривалість перерви в електропостачанні споживачів під час відключення за ГАВ становить 2 години, але за погодженням з місцевими органами виконавчої влади може становити більший період часу. 

У разі значного дефіциту генеруючої потужності в ОЕС України допускається багаторазове відключення одних і тих самих ліній  за Графіками аварійних відключень з перервою між відключеннями на 1 - 2 години. 

Величину навантаження, час відключення та кількість черг згідно з Графіками аварійних відключень визначає черговий диспетчер ПрАТ "НЕК "Укренерго" та черговий диспетчер Регіонального диспетчерського центру Дніпровського регіону з наступною реалізацією команди на відключення черговим диспетчером ПрАТ "Кіровоградобленерго". 

Диспетчер ПрАТ "Кіровоградобленерго" протягом 10-15 хвилин має відключити приєднання згідно з Графіками аварійних відключень. Через те, що проміжок часу між командою чергового диспетчера Регіонального диспетчерського центру та завершенням її реалізації диспетчером
ПрАТ "Кіровоградобленерго" (безпосередньо відключенням ліній електропостачання) становить не більше 15 хвилин, Графіки аварійних відключень вводяться в дію без попередження споживачів та місцевих органів виконавчої влади.

Технічна дирекція ПрАТ "Кіровоградобленерго".