Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Підсумок роботи як чергова стартова лінія

Підсумок роботи як чергова стартова лінія

Технічними службами та підрозділами ПрАТ «Кіровоградобленерго» із залученням підрядних організацій у 2019 році відремонтовано 8 силових трансформаторів класів напруги 150 і 35 кВ, 108 силових трансформаторів та 1 379 трансформаторних підстанцій напругою 6-10/0,4 кВ.

Виконано капітальний ремонт 206 кілометрів повітряних ліній напругою 150 і 35 кВ, 899 кілометрів ПЛ напругою 6-10 кВ, 1 200 кілометрів ліній 0,4 кВ.

В рамках інвестиційної програми товариства збудовано те реконструйовано 36 кілометрів ПЛ-10 кВ, 33 кілометри ПЛ-0,4 кВ із використанням ізольованого проводу, 11 кілометрів кабельних ліній 10 та 0,4 кВ.

В обласному центрі та Кропивницькому районі встановлено 5 нових розвантажувальних трансформаторних підстанцій напругою 10/0,4 кВ, в районі також реконструювали 2 трансформаторні підстанції 10/0,4 кВ. У Кропивницькому та Світловодську реконструйовано 2 розподільчих пункти. Окрім цього, в обласному центрі на 8 ТП виконано заміну силових трансформаторів – замість шестикіловольтних встановили трансформатори 10 кВ.

Виконано комплекс технічних заходів на підстанціях класу напруги 150 кВ «Капітанівка», «Липняжка», «Березівка», «Сільмаш», «Центральна», «Компаніївка», «Південно-Східна» та «ПТО».

У Вільшанському районі встановлено систему дистанційного управління обладнанням 4 підстанцій 35 кВ.

Для енергетиків підсумок роботи за певний період – лише чергова лінія старту. Енергосистема, складний багаторівневий й багатокомпонентний механізм, умови функціонування якого до того ж постійно змінюються, вимагає щоденної уваги. Зробити все і видихнути з полегшенням тут не виходить. Тож підбивши підсумки року, що минув, розпочинаємо втілювати плани року нинішнього.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПрАТ «Кіровоградобленерго».