Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Інформація щодо планових перерв в електропостачанні

Інформація щодо планових перерв в електропостачанні

ПрАТ «Кіровоградобленерго», на виконання постанов КМУ № 211 від 11.03.2020 р., № 215 від 16.03.2020 р., № 239 від 25.03.2020 р., «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19…», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення поширення коронавірусної хвороби COVID-19» – запровадило на підприємстві суворі заходи карантинного обмеження як в роботі із споживачами, так і стосовно особового складу підприємства. Це призвело до відтермінування початку сезону масового виконання робіт з експлуатаційного обслуговування електрообладнання ПрАТ «Кіровоградобленерго». Відповідно, Товариство вимушено переносить виконання деяких заходів на більш пізні періоди з метою виконання річних планів Інвестиційної і Ремонтної програм на 2020 рік. Все це може призвести до тимчасових перерв в електрозабезпеченні споживачів на час виконання певних видів робіт з експлуатаційного обслуговування обладнання.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП) постановою № 375 від 12.06.2018 року (із змінами і доповненнями) пунктом 4.1 звільнила операторів системи розподілу від обов’язку надання компенсації споживачам при запланованих перервах в електропостачанні тривалістю до 48 годин з попередженням споживачів у встановленому чинним законодавством порядку, які виникли внаслідок проведення робіт з капітального ремонту, будівництва, технічного переоснащення, реконструкції, модернізації електричних мереж, якщо виконання таких робіт передбачене інвестиційною програмою ОСР та/або річною програмою ремонтів ОСР, та/або при реалізації договорів приєднання електроустановок споживачів згідно з чинними нормативними документами.

ПрАТ «Кіровоградобленерго» гарантує своїм споживачам забезпечення всіх вимог стандартів якості електропостачання, в тому числі щодо неупередженого розгляду випадків їх порушення. При цьому, колектив Товариства сподівається на розуміння та взаємоповагу зі сторони споживачів в частині бережливого відношення до електротехнічного обладнання компанії, ввічливого ставлення до співробітників, вчасної оплати послуг з електропостачання, а також наявності виробничої необхідності у Товариства здійснювати вимушені перерви в електрозабезпеченні споживачів на час проведення експлуатаційного обслуговування електрообладнання.


Адміністрація ПрАТ «Кіровоградобленерго».