Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Шановні жителі області!

Шановні жителі області!

В умовах введення карантинних заходів, направлених на недопущення поширення коронавірусу COVID-19, ПрАТ «Кіровоградобленерго» вживає всіх необхідних заходів задля забезпечення якісного та безперебійного електропостачання населених пунктів області.

Диспетчерські пункти та оперативні виїзні бригади районів електричних мереж працюють в режимі цілодобового чергування. Технічним персоналом товариства оперативно ліквідовуються аварійні ситуації. Планові роботи на лініях, виконання яких передбачає довготривале знеструмлення, призупинені.

Задля безпеки споживачів ми максимально обмежили відвідування наших структурних підрозділів. Для дистанційного вирішення нагальних питань працюють кол-центр та електронні сервіси. Нагадуємо, показники лічильника найкраще передавати, скориставшись електронними кабінетами для побутових і непобутових споживачів на нашому сайті або Viber чи Telegram. Інформація, як це зробити, є на kiroe.com.ua та нашій сторінці в мережі Фейсбук.

На підприємстві введено ряд спеціальних карантинних заходів. Зокрема, до роботи персонал допускається лише після процедури температурного скринінгу, організовано переведення частини працівників на дистанційний режим роботи та вихід у позапланові відпустки. Забезпечено централізоване постачання персоналу медичними масками.

Хочемо наголосити, що в сьогоднішніх непростих умовах запорукою стабільного забезпечення області електричною енергією є своєчасна та повна її оплата! Зволікання з розрахунками призведе до небажаного накопичення боргів.

Бажаємо всім здоров’я та оптимістичного погляду в майбутнє!

З повагою
правління ПрАТ «Кіровоградобленерго».