Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Kол-центр ПрАТ Кіровоградобленерго відзначає свій 7 рік існування.

Kол-центр ПрАТ Кіровоградобленерго  відзначає свій 7 рік існування.

Почавши свою діяльність з обслуговування клієнтів двох РЕМ ПрАТ Кіровоградобленерго, сьогодні кол-центр надає послуги всім РЕМ нашої області.

Колектив кол-центру це велика і дружна команда відмінних фахівців. Щодня наші колеги приймають і обробляють кілька тисяч звернень.

Співробітники кол-центру повною мірою володіють такими якостями як: професіоналізм, витримка, вміння знайти підхід до різних людей, завоювати їхню довіру і допомогти вирішити їх питання. Таку роботу можливо виконувати тільки якщо щиро28 лютого кол-центр ПрАТ Кіровоградобленерго  відзначає свій 7 рік існування. Уже сім років співробітники кол-центру надають послуги з обробки вхідних дзвінків споживачам.

 прагнеш допомогти.

Колеги розуміють наскільки відповідальна їхня робота, адже від їх професіоналізму багато в чому залежить як наші споживачі судять про роботу всього підприємства. Це дуже відповідальна і важка робота, що вимагає великої уваги та витримки.

За час діяльності співробітниками кол-центру було прийнято й обробленого більш як 2 мільйони звернень. Тільки велика і щира любов до своєї роботи змогла допомогти досягти таких результатів.

Завдання, що зараз стоїть перед нами, домогтися того, щоб всі дзвінки споживачів були прийняті й оброблені. Для досягнення цієї мети співробітниками підприємства робиться дуже багато. Кол-центр працює цілодобово. Кількість співробітників кол-центру зараз налічує 20 фахівців. Вже в березні цього року, буде доступна послуга приймання показів лічильника в тональному режимі. Завдяки цій функції, споживачі зможуть передавати показники лічильника за допомогою підказок, просто набравши цифри на своєму телефоні, без з'єднання з оператором.

Ми знаємо, що наші колеги впораються з будь-яким завданням і ми дуже цінуємо їх за роботу. Успіхів вам друзі.

Колектив ПрАТ Кіровоградобленерго.