Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Шановні містяни!

Шановні містяни!

Нам з вами зараз важко. Важко країні, важко кожній родині і окремо важко електроенергетиці держави.

За час російської агресії значних пошкоджень та руйнувань зазнали понад 50% української електроенергетики. Всі ми знаємо, що це призвело до дефіциту енергії та необхідності планових, а часто і позапланованих відключень.

Ця складна ситуація зачепила всіх, хоча ви могли помітити, що деякі житлові будинки не зазнають відключень. Причиною тому є геть не привілейованість мешканців чи особисті зв’язки, а спільна мережа електропостачання цих будинків із об’єктами критичної інфраструктури (котельні, водопровідні та каналізаційні насосні, лікарні, пекарні, об’єкти зв’язку, військові об’єкти і т.п). Обираючи між всеохоплюючою справедливістю і обов’язком забезпечити електропостачання життєвоважливих об’єктів ми обираємо друге і сподіваємось на ваше розуміння.

Це звернення до мешканців будинків, відключення яких технічно неможливе: щиро просимо від лиця ПрАТ «Кіровоградобленерго» та електроенергетики всієї України поставитися до ситуації свідомо і з розумінням. З метою взаємопідтримки та піклування про один одного та наше спільне майбутнє, будь ласка, обмежте споживання електроенергії самостійно, орієнтуючись на графіки відключень у сусідів, або за графіком на нашому сайті. Особливу увагу варто приділити проміжкам годин – 08:00-10:30 та 17:00-20:30. Для цього необхідно мінімізувати одночасне використання електроприладів та освітлення приміщень протягом як мінімум 12 годин на добу.

Віримо у ваше розуміння і підтримку країни.

З повагою, ПрАТ «Кіровоградобленерго» Тільки разом ми переможемо!