Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Висловлюємо щиру подяку працівникам поліції Кіровоградської області

 Висловлюємо щиру подяку працівникам поліції Кіровоградської області
Адміністрація ПрАТ "Кіровоградобленерго" висловлює щиру подяку полковнику поліції ХВОСТОВУ Володимиру (Начальнику Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області), капітану поліції ОНИПСЕНКУ Анатолію (інспектору з реагування патрульної поліції Сектору поліцейської діяльності №1 /смт Онуфріївка/ Відділення поліції №1 /м. Світловодськ/ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області), лейтенанту поліції ЛОШАК Євгену (інспектору з реагування патрульної поліції Сектору поліцейської діяльності №1 /смт Онуфріївка/ Відділення поліції №1 /м. Світловодськ/ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області), за плідну співпрацю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків.
 
23.03.2023 року в с. Лозуватка, Онуфріївського району, Кіровоградської області по службовому автомобілю ПрАТ "Кіровоградобленерго", в якому знаходилися працівники Онуфріївського РЕМ, були здійснені постріли з вогнепальної зброї. Завдяки швидкому реагуванню на резонансну подію працівників поліції, особу злочинця було затримано та обеззброєно.
Ми дуже вдячні працівникам поліції Кіровоградської області за плідну співпрацю. Працівники Служби захисту економіки ПрАТ "Кіровоградобленерго" часто співпрацюють зі співробітниками поліції. Тільки за перший квартал 2023 року на території Маловисківського та Новоукраїнського РЕМ вчинено 9 крадіжок трансформаторної оливи з КТП, що належать ПрАТ "Кіровоградобленерго". Крадіям байдуже, що через їх дії залишаються без світла їх сусіди.
 
Здебільшого, зловмисники діють вандальними методами, залишаючи після себе понівечені трансформатори та лінії електропередачі, відключені від електропостачання вулиці, а подекуди й цілі населені пункти, знеструмлені об’єкти житлово-комунальної інфраструктури, промисловості та сільського господарства.
Служба захисту економіки ПрАТ "Кіровоградобленерго" звертається до всіх з проханням невідкладно повідомляти про підозрілих осіб, які вчиняють крадіжки енергетичного майна або скуповують трансформаторну оливу, металеві кутники з опор високовольтних ліній електропередач та алюмінієві дроти.
Лише заручившись допомогою небайдужих та законослухняних громадян ми зможемо зупинити зловмисників!
 
Телефони оперативного чергового служби захисту економіки
ПрАТ «Кіровоградобленерго»: (0522) 35-82-30, (067) 520-40-79 (цілодобово).
 
photo_2023-04-05_14-51-52 (3)  photo_2023-04-05_14-51-52