Разом до перемоги!
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
м. Кропивницький Студентський бульвар, 15
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі
Кіровоградобленерго Тепла та світла Вашій оселі

Два роки великої війни

Два роки великої війни

24 лютого – чорна дата, яка назавжди закарбується в нашій пам’яті. Це той день, коли всі ми почули страшне – почалася війна. Це день який нарешті закінчиться, коли ми почуємо – війна закінчилася – ми перемогли.

24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року.

Український народ продовжує демонструє світові приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Що для нас означають ці страшні роки?
Це неймовірний біль втрати.
П’ятеро наших колег загинули під час виконання бойового завдання. Двоє вважаються безвісти зниклими. Троє пішли з життя в шпиталях. Один загинув у автокатастрофі. Шістнадцятеро отримали поранення.

Гордість та віра в ЗСУ та наш народ.
Двісті сімдесят двоє наших працівників пішли захищати нашу Батьківщину на полі боя, двісті троє із них зараз в строю із них дві захисниці. Силами працівників ПрАТ Кіровоградобленерго та за допомоги нашої профспілки у нас на підприємстві започатковано виробництво маскувальних сіток, за чотири місяці ми виготовили та передали на фронт 50 сіток та безліч каверів. Кількість виготовлених нами окопних свічок не перелічити. Ми пишаємося нашою постійною співпрацею з волонтерським штабом «Разом ми Сила». Наше Товариство з початку повномасштабного вторгнення перерахувало на допомогу ЗСУ понад 18 мільйонів гривень.

Ми вдячні тим, хто стояв та стоїть зараз на захисті нашої країни й пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Ми вдячні тим, хто кожну свою вільну хвилину витрачає на допомогу нашому війську. Тим, хто донатить, відвідує в шпиталях поранених, хто вечорами заливає окопні свічки, шиє подушки, збирає посилки на фронт. Коли навколо тебе так багато неймовірних людей, віра в нашу перемогу стає тією силою, яку ніякий ворог не здолає.

Ми боремось, відстоюємо і відвойовуємо – і ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!